top of page

De beste ChatGPT-plug-ins voor zakelijk gebruik

Het kan een uitdaging zijn om de juiste plug-in te vinden. Ook belangrijk om te vermelden dat je voor je een AI tool gebruikt in je organisatie eerst goed bekijkt hoe deze omgaat met data en privacy. Bij twijfel vraag je de IT afdeling om even met je mee te kijken naar de gewenste tool.


Ik gebruik de plug-ins regelmatig om te testen of ik onder de indruk ben van een AI technologie op een bepaalde toepassing en bij succes ga ik dan op zoek naar een speciale software of tool buiten de plug ins om. Maar ik kan ze niet meer missen. Tevens is het belangrijk om te beseffen dat het gebruiken van AI tools maar een deel is van je AI strategie voor business.



Gebruik van plug ins



Prompt Perfect

De Prompt Perfect-plug-in kan helpen met je prompts schijven. Prompt Perfect herformuleert de vraag (prompt) en daardoor krijgt je een inzichtelijker antwoord. Dus door de optimale input te creëren, krijg je de gewenste output. Heb je moeite met het stellen van de juiste vragen aan ChatGPT? Of wil je specifiekere antwoorden krijgen? Met Prompt Perfect kun je ChatGPT naar een geheel nieuw niveau tillen.


Zapier

Met de Zapier-plug-in kunt u een breed scala aan taken uitvoeren. Je kunt hem verbinden met meer dan 5000 apps, zoals Slack, Google Spreadsheets, Gmail en Microsoft Excel. Dit betekent dat je het vrijwel overal kunt toepassen waar je maar wilt.

Met deze plug-ins kun je taken automatiseren vanuit de interface van ChatGPT. Dit bespaart tijd en moeite omdat je niet tussen tabbladen hoeft te schakelen. Met Zapier kun je ChatGPT vragen om een taak in een andere app voor je uit te voeren. ChatGPT kan elk van de 50.000 acties van Zapier uitvoeren, inclusief het zoeken naar een bestand in Google Drive of het opstellen van een e-mail in Gmail.


Beste ChatGPT-plug-ins voor marketing


Speedy Marketing

De Speedy Marketing-plug-in is vooral gericht op het vergroten van de groei van e-commercebedrijven. Maar de tool kan door elk bedrijf worden gebruikt. De plug-in helpt bij het schrijven van voor zoekmachines geoptimaliseerde blogs. Bovendien kan het in een oogwenk inhoud voor je sociale media produceren.

Speedy Marketing heeft een gebruiksvriendelijke interface boordevol eenvoudig te navigeren functies. Dit maakt het gemakkelijk om uw inhoud te delen op meerdere sociale mediaplatforms. Met andere woorden, met behulp van deze plug-in kunt je de marketinginspanningen versnellen. En trek je meer nieuwe klanten aan.

  VoxScript

De VoxScript ChatGPT-plug-inheeft behoorlijk wat lovende feedback van gebruikers ontvangen. Deze ChatGPT-plug-in is gebouwd om YouTube-transcripties, financiële gegevensbronnen en Google-zoekresultaten te zoeken en samen te vatten en bijvoorbeeld van diezelfde video linkedin posts te schrijven.


Beste ChatGPT-plug-ins voor verkoop

KalendarAI

De KalendarAI-plug-in is een tool die door verkoopagenten kan worden gebruikt. Met de tool kun je in contact komen met potentiële klanten van meer dan 200 miljoen bedrijven over de hele wereld. Het zal helpen om je klantenbestand te laten groeien en de omzet te verhogen.

De plug-in begrijpt de voorkeuren van elke individuele klant en kan gepersonaliseerde berichten genereren. Met KalendarAI wordt je verkoopproces efficiënter en effectiever.


ChatSpot

De ChatSpot-plug-in is een krachtig hulpmiddel dat kan worden gebruikt voor marketing- en verkoopdoeleinden. Het geeft toegang tot essentiële gegevens zoals domeininformatie, bedrijfsonderzoek en trefwoordonderzoek.

Geeft toegang tot belangrijke domeininformatie. Hierdoor maakt ChatSpot het gemakkelijker om je doelgroep te identificeren. Bovendien kunt je met ChatSpot meer te weten komen over je concurrenten. Met al deze informatie kun je de beste strategie bepalen om op te vallen.


Eervolle vermeldingen

Met de Clay-plug-in kun je contact houden met je contacten op meerdere platforms, waaronder LinkedIn, Facebook en e-mail. Je kunt vragen stellen en zoeken op deze platforms

 

Beste ChatGPT-plug-ins voor Financiën


FiscalNote-

De FiscalNote-plug-in geeft gebruikers in realtime toegang tot een grote verscheidenheid aan gegevens. De datasets bevatten juridische, politieke en regelgevende informatie. Met de plug-in kun je door de enorme hoeveelheid gegevens navigeren. Je hebt toegang tot actuele informatie over wetswijzigingen, waardoor je snel kunt handelen en je concurrenten een stap voor kunt blijven.

De FiscalNote plugin is uiterst gebruiksvriendelijk. Je stelt eenvoudigweg een vraag over de gegevens en ChatGPT geeft je direct antwoord. De antwoorden zullen in een gemakkelijk te begrijpen en verteerbaar formaat zijn. De FiscalNote-plug-in zal resulteren in snellere en beter geïnformeerde besluitvorming.

 

PortfolioPilot

De PortfolioPilot-plug-in is de nieuwe investeringsgids. De plug-in biedt een combinatie van grondige portfoliobeoordelingen, gepersonaliseerde aanbevelingen en antwoorden op al je financiële vragen. Door een portfolio te analyseren kan deze tool zwakke punten of mogelijkheden voor verbetering opmerken.

Om je gepersonaliseerde aanbevelingen te geven, houdt de tool rekening met verschillende factoren. Deze factoren omvatten jouw huidige financiële situatie, beleggingsdoelen en risicotolerantie. Bovendien kunt je de plug-in al uw financiële vragen stellen. Al met al kan de PortfolioPilot-plug-in je door het financiële landschap leiden.

 

Eervolle vermeldingen

De DAIZY-plug-in biedt diepere inzichten in complexe markten zoals ETF's, aandelen en crypto. Deze plug-in is een must-have voor beleggers die een dieper inzicht in de markt willen.

 

Beste ChatGPT-plug-ins voor Human Resources

PromptRecruit

Met de PromptRecruit plugin communiceer je direct met je recruitmentsysteem. De tool automatiseert en stroomlijnt talrijke taken die verband houden met het vinden en werven van nieuw talent. In ChatGPT kunt je jouw wervingsvragen stellen en krijgt je de gewenste informatie.

Met PromptRecruit heb je eenvoudig toegang tot gedetailleerde informatie over specifieke kandidaten. Dit maakt de tool bruikbaar voor iedere recruiter of HR-professional die het recruitmentproces wil verbeteren. De PromptRecruit-plug-in helpt de beste kandidaten te vinden en bespaart tegelijkertijd tijd.

 

Dailybot

De Dailybot-plug-in is ontworpen om de productiviteit te verhogen, de efficiëntie te verhogen en de communicatie binnen teams te optimaliseren. De tool geeft je nieuwe inzichten om zaken als dagelijkse stand-ups, enquêtes, check-ins en op kennis gebaseerde formulieren te verbeteren.

De plug-in is in wezen een platform waarmee je de prestaties van een team kunt optimaliseren. Bovendien zal de tool de efficiëntie van de organisatie vergroten door de communicatie te verbeteren. Met deze plugin zorg je ervoor dat iedereen op dezelfde pagina zit en krijg je tegelijkertijd ook nuttige inzichten. Daarom de perfecte plug-in voor Human Resources.


Eervolle vermeldingen

De Recruiter.Interview-plug-in is ontworpen om interviewers te helpen de juiste vragen te stellen.

De Yay!Forms-plug-in is een tool die wordt gebruikt voor het maken van formulieren, enquêtes, quizzen of vragenlijsten.

 

Beste ChatGPT-plug-ins voor klantenondersteuning


AI Chatbot Builder

Met de AI Chatbot Builder-plug-in kunt je je eigen chatbots maken voor klantenondersteuning. Met deze plugin kun je een chatbot bouwen die vragen van klanten in meerdere talen beantwoordt. Dit betekent dat de chatbot jouw klantenservice (gedeeltelijk) kan automatiseren. De plug-in is aanpasbaar, zodat je deze kunt afstemmen op jouw merk.

De bot leert van interacties met klanten. Deze plug-in helpt de klanttevredenheid te vergroten en de servicetijd te verkorten.

 

Sentiment Analysis

De Sentiment Analysis-plug-in analyseert de emoties en meningen van klanten uit verschillende bronnen. Je kunt deze plug-in gebruiken om je online reputatie te verbeteren. Daarnaast kan de tool worden gebruikt om verbeterpunten te identificeren.

De plug-in Sentimentanalyse kan meningen van recensiewebsites, sociale media of andere relevante geschreven inhoud analyseren. Met deze plug-in krijg je snel en nuttig inzicht in het sentiment van je klanten. Het is een krachtig hulpmiddel om de algemene mening over je merk of bedrijf te bepalen.


Eervolle vermeldingen

De Reviewreader-plug-in kan elke recensie omzetten in een gemakkelijk leesbare samenvatting.

De Ai PDF-plug-in is een eenvoudige manier om in PDF's te werken en te discussiëren.

 



Comments


bottom of page