top of page

ABOUT

ACTIVEREN DOOR TE INSPIREREN

Bij LAGOM weten we alles van de uitdagingen van AI. Wij helpen organisaties bij het introduceren van AI op een manier die zowel prettig als begrijpelijk is. Dit begint met het introduceren van AI bij directies en management teams.

We begrijpen dat deze technologie intimiderend kan zijn, en ons doel is om de overgang zo soepel mogelijk te maken. Wij doen dit met AI-inspiratiesessies, ontworpen om teams in alle soorten bedrijven te informeren over de basisprincipes van AI, en over potentiële toepassingen en uitdagingen.

IMPACT DOOR KENNIS

Het potentieel van AI maximaal benutten, vergt investeringen: in de juiste technologie en vaardigheden. Ook cruciaal is  een cultuur van continu leren en van aanpassingsvermogen, omdat AI voortdurend evolueert. Managers moeten niet alleen een duidelijke visie op AI hebben. Ook de betrokkenheid van de hele organisatie moet worden gewaarborgd, door medewerkers op te leiden en bewustzijn te creëren. Alleen door een cultuur van samenwerking en open communicatie kunnen organisaties de acceptatie van AI realiseren en weerstand verminderen.

WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN

AI GIDS voor je organisatie

Binnen Lagom begeleid ik organisaties door een veilige AI-transformatie, naar sterke teams en doelgerichte strategieën.

Liesbeth Wijlaars

AI GIDS VOOR ORGANISATIES

AI is mensenwerk.
Met een track record van 20 jaar in marketing, branding en het bouwen van dynamische teams, vervul ik trots de rol van AI-expert bij Lagom. Mijn ervaring omvat het vormgeven van merkidentiteiten en het navigeren door complexe markten, en het bouwen en versterken van teams die bijdragen aan een groeiende organisatie. Ik heb een opleiding gevolgd aan de AI Academy van Brightlands Venlo en Heerlen. 

 

Door mijn onderzoek en opleiding in AI-technologie kan ik deze omzetten van tot kans tot resultaat. Binnen Lagom begeleid ik organisaties door een AI-transformatie heen, naar sterke teams en doelgerichte strategieën. Na eerste introductie en eerste strategie-ontwikkeling, kan ik als onafhankelijke partner betrokken blijven in het begeleiden van AI-development, overige digitalisering en automatisering, data science, en team coaching op specifieke onderdelen binnen AI. Ik activeer door te inspireren en deel kennis om impact te maken.

INSPIREREN

ONTDEK WIE JE AL VOOR GINGEN

bottom of page